Verzendkosten en levertijd

Slagroompatronen.be biedt de mogelijkheid om uw bestelling per pakketpost (meestal binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd) te laten versturen.

Op werkdagen voor 17:30 besteld, vaak de volgende werkdag al geleverd en ook op zaterdag!


VERZENDKOSTEN:

Wij trachten de kosten voor verzending zo laag mogelijk te houden, echter het gewicht van de slagroompatronen (1,5 kilo per doos van 50 stuks) is niet gering! Hierdoor kan het totaalgewicht van uw bestelling snel oplopen en daardoor ook de bijbehorende verzendkosten.

Uw bestelling wordt altijd discreet verstuurd.

HUIDIGE ACTIE VERZENDKOSTEN BELGIË:

 • € 6,99 - 1 tot en met 6 dozen van 50 stuks
 • € 8,99 - 7 tot en met 10 dozen van 50 stuks
 • € 9,99 - 11 tot en met 20 dozen van 50 stuks
 • € 14,99 - 21 tot en met 24 dozen van 50 stuks
 • € 16,99 - 25 tot en met 30 dozen van 50 stuks

  Bovenvermelde verzendkosten kunnen aan veranderingen onderhevig zijn.
  Dit door betere prijsafspraken dan wel door verhogingen vanuit de distributerende postpartij.


  LEVERTIJD:

  De levertijd is afhankelijk van hoe snel u de betaling aan Slagroompatronen.be verricht.

  Slagroompatronen.be heeft service aan haar klanten als hoogste prioriteit staan en gemeten over de afgelopen 10 jaar blijkt dat 99% van onze bestellingen in België binnen 2 dagen worden geleverd. Wij zijn afhankelijk van derden voor distributie waardoor in zeer drukke tijden (kerst, valetijnsdag, etc.) levertijden kunnen uitlopen!

  Slagroompatronen.be tracht te allen tijde genoeg voorraad te houden. In geval zulks een keer niet het geval is (door vele onverwachte bestellingen) zal de levertijd maximaal 1 week bedragen.

  Standaard kunt u 1 tot 2 dagen aanhouden als levertijd, dit gemeten van de tijd van het plaatsen van uw bestelling met een directe betaling via bijvoorbeeld Bancontact of PayPal tot aan bezorging van uw bestelling aan huis.

  .